Una Paloma Blanca - Language School

Online Taalcursus

Zoek jij een leuke, ervaren en vakkundige taalschool in Rotterdam of Eindhoven? Dan is Una Paloma Blanca in Rotterdam of Eindhoven de taalschool voor jou. We hebben een ruim aanbod aan taalcursussen; Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees (klassiek), Portugees (Braziliaans) en Mandarijn. Naast groepscursussen, DUO en privé cursussen die face to face op locatie worden aangeboden in Rotterdam en Eindhoven, bieden we alle cursussen ook online aan.

Een privé, duo of groepscursus Online

Bij Una Paloma Blanca in Rotterdam en Eindhoven hebben we verschillende soorten taalcursussen. Wanneer je de keuze hebt gemaakt voor de taal en tussen een groepscursus, DUO of privé cursus, kun je aangeven dat je deze online wilt volgen als dat je voorkeur heeft op dit moment. Uiteraard kun je altijd na verloop van je cursus hernieuwen in een face to face cursus op school in Rotterdam of Eindhoven als je voorkeur is veranderd.

Una Paloma Blanca zorgt voor een online omgeving die kwalitatief hoogwaardig is en zorgt ervoor dat de inhoudelijke kwaliteit van de online cursussen hetzelfde zijn als de face to face cursussen op school in Rotterdam of Eindhoven. Net als de cursussen die face to face in Rotterdam en Eindhoven worden aangeboden zullen de online groepscursussen 1,5 uur per week op een vaste dag en vast tijdstip zijn voor de duur van 12 weken. Voor DUO en privé cursussen geldt hetzelfde als de face to face cursussen in Rotterdam en Eindhoven, respectievelijk 12 uur en 10 uur vrij in te plannen samen met je docent.

Het voordeel van online cursussen in dat het niet uitmaakt vanuit welke locatie je deelneemt aan de cursus. Studenten van Eindhoven kunnen zich in een les in Rotterdam inschrijven en andersom. Onze online cursussen creëren dus de mogelijkheid voor studenten uit heel Nederland en over de hele wereld om online aanwezig te zijn in een online groepscursus, DUO of privé cursus.

Meld je aan voor een online taalcursus bij Una Paloma Blanca Rotterdam of Eindhoven

Meld vandaag nog aan voor een leuk cursus online bij Una Paloma Blanca. Zo kun jij snel starten met je online taalcursus. Neem contact op via het contactformulier om een kennismakingsgesprek te maken.

INTERESTED?

Mascot Well done