Una Paloma Blanca - Language School

Cursus Frans Rotterdam

Oui, Oui voor een Franse taalcursus ben je bij Una Paloma Blanca in Rotterdam aan het correcte adres. We geven bij Una Paloma Blanca in Rotterdam diverse soorten Franse les. We geven Franse les op elk niveau en in verschillende vormen. Wat je doel ook is Una Paloma Blanca in Rotterdam heeft de juiste taalcursus Frans voor jou. Lees verder om meer te leren over ons grote aanbod taalcursussen.

Franse lessen in Rotterdam

Plezier staat bij Una Paloma Blanca in Rotterdam altijd centraal tijdens de Franse les. Met spelletjes en andere leuke interactieve activiteiten zorgen we dat jouw Franse les in Rotterdam een enorm plezier is. Frans leren op een leuke manier is iets wat erg belangrijk is voor Una Paloma Blanca. De franse taal leren wordt zo een gemak. Dit in combinatie met persoonlijke begeleiding en een bekwame docent Frans maakt een Franse taalcursus erg efficiënt. Jouw persoonlijke leerdoelen zullen altijd the focus punt zijn tijdens jouw Franse les. Zo garandeert Una Paloma Blanca dat jou Franse taalkundigheid gauw vooruit gaan.

Franse lessen op niveau

Er zijn zes verschillende niveaus Frans mogelijk bij Una Paloma Blanca in Rotterdam. Voordat je begint is het daarom verstandig om je huidige niveau Frans te testen met een intake. Een intake bij Una Paloma Blanca in Rotterdam houdt in dat je samen met een ervaren Frans docent je spreekvaardigheid, leesvaardigheid en luistervaardigheid gaat testen. Je krijgt dan een professioneel advies over jouw huidig niveau Frans. Zo weet je zeker dat jij start met de juiste Franse taalcursus. Ons aanbod bestaat uit de niveaus A1, A2, B1, B2, C1 en C2 Frans.

Frans leren bij Una Paloma Blanca in Rotterdam

We hebben bij Una Paloma Blanca een breed scala aan opties om Frans te leren. Je kan Frans leren in een groep. Je kan dan samen met andere cursisten Frans oefenen onder begeleiding van een gediplomeerde docent. Als je een specifiek leerdoel hebt dan kun je kiezen voor een privé cursus Frans of een duo cursus Frans. Je kan dan met veel persoonlijke aandacht van je eigen Frans docent werken aan jouw Frans streven. Una Paloma Blanca hoort graag wat jouw wensen zijn voor een Franse cursus in een kennismakingsgesprek. We zullen dan samen met jou een plan opstellen om jouw voorgenomen doelen te bereiken. Zo heb je de Franse taal in een handomdraai onder de knie.

Franse taalcursus volgen in Rotterdam

Neem contact met ons op om jou franse taalles te starten. We helpen je graag bij Una Paloma Blanca in Rotterdam.

INTERESTED?

Mascot Well done